bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

Des del curs 2013/14, un total d'11 escoles de Vilanova i la Geltrú, es a dir unes 2.500 famílies, han participat al projecte OLICLAKI. Les escoles són l' Escola Pompeu Fabra, Escola El Cim, Escola Sant Bonaventura, Escola Pia de Vilanova i la Geltrú, Divina Providència, Escola Canigó, Escola L'Arjau, Escola Cossetània, Escola Sant Jordi, Escola Itaca, Escola Santa Teresa de Jesús.

S'han recollit un total de 9.300 litres d'oli usat en tres cursos, amb un promig de recollida d'uns 3.000 litres/ curs. S'ha evitat contaminar un volum d'aigua de 92.730.000 litres, el que equival a 37 piscines olímpiques (50x 25 m).S'han deixat d'emetre a l'atmosfera un total de 12.150 kg de CO2.

Aquest projecte serveix de recolzament a altres projectes d'educació ambiental que s'estan portant a terme a les escoles dins el programa Agenda 21 Escolar, que és l'encarregat de coordinar i desenvolupar les accions i les diferents activitats al voltant de la sensibilització, la conscienciació i l'educació ambiental, i en el que participen la totalitat dels centres educatius d'Educació Infantil, Primària i Secundaria adscrits a la Xarxa d'Escoles Agenda 21 de Vilanova.

Cercador

any conmemoratiu