bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

El jovent de Sant Cugat anava rebent les notícies iniciades per la Greta Thunberg, l’Anuna de Wever i els milers de manifestants europeus de secundària amb necessitat de respondre també als reptes del planeta. En un moment propici, la Clara, de primer d’ESO de l’INS Arnau Cadell, va demanar ajut per organitzar aquesta resposta. En pocs dies s’ha format un grup amb estudiants de tots els nivells de la secundària promotor dels Fridays4Future, dels diversos centres de Sant cugat, que ja han entrat també en contacte amb el jovent de Torelló i altres poblacions.

Han creat el seu blog i estan obrint comptes en les diverses xarxes socials. El dia 15 de març, en resposta a la convocatòria internacional, iniciaran amb un acte al davant del Monestir de Sant Cugat, a la plaça Octavià, cap a les 17:30h.

S’adrecen a la població adulta dient que “no penseu que va amb vosaltres, però a nosaltres sí ens toca de ple”. La població adulta rep aquest moviment amb una barreja d’esperança i empassar saliva, perquè... caldrà respondre les preguntes de la Greta Thunberg: “per què no prohibim les emissions?, per què no prohibim el creixement?”.

Cercador

any conmemoratiu