bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

Durant el mes de març, els centres educatius de la Xarxa d’Escoles Agenda 21 de Vilanova i la Geltrú, han conegut, treballat i reflexionat com aplicar els Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS) a les cases, a les aules, a les escoles i als espais públics.

Els ecodelegats dels centres de primària i secundària han treballat conjuntament en les trobades organitzades pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú durant els dies 27 de març i 3 d’abril.

Durant les jornades, els alumnes han conegut una mica més algun dels ODS i els han buscat en cadascuna de les accions d’educació ambiental que els centres de la xarxa realitzen. A més durant les jornades, que es van celebrar als jardins de Can Pahissa, hem pogut compartir vivències i reflexions, hem cantat i també hem pogut fer un tastet de xocolata cuinada en un forn d’energia solar.

Finalment i com a conclusions al treball realitzat, els representants dels alumnes ens han explicat què li dirien als polítics de la seva ciutat per tal de millorar l’educació ambiental a les cases, a les escoles i als espais públics. D’aquestes reflexions, sortirà el manifest que els alumnes llegiran durant l’acte del Dia del Medi Ambient (5 de juny) als representants polítics de la ciutat.

Cercador

any conmemoratiu