bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

Prop de 100 joves i uns 40 docents de 24 centres educatius de secundària vam participar en la VII Conferència catalana del projecte internacional “Tinguem cura del planeta”, que va estar inaugurada pels delegats que ens van representar a la passada conferència estatal celebrada a Alcaraz (Albacete) i per en Sr. Frederic Ximeno, Comissionat d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona
El debat sobre les problemàtiques ambientals properes, els compromisos d’accions i el vincle amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), van ser algunes de les propostes de treball dels joves.
Els tallers d’educomunicació van ocupar la tarda. L’objectiu aconseguir enviar un bon missatge per diferents canals i a diferents col·lectius per tal d’aconseguir que altres joves i altres centres es sumin a les seves propostes d’acció.
Per acabar el joves van escollir els seus representants en la propera Conferència estatal. La cloenda de la jornada va ser a càrrec del Sr. Ferran Miralles, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya.
En uns dies trobareu en aquest mateix web tota la informació sobre la Jornada

Cercador

any conmemoratiu