bones pràctiques

Tinguem Cura del Planeta

Espais d'Intercanvi

Guia de compostatge

Simposi aprenentatge servei i servei comunitari ambiental - 2019

Guia Hàbitat

Les escoles verdes de Badalona celebren el Dia Internacional del Medi Ambient amb la presentació de la campanya “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”

La Xarxa d’Escoles de Badalona per a la Sostenibilitat (XES-Bdn), en el marc de la celebració del Dia Internacional del Medi Ambient, 5 de juny, presenta durant la setmana del 3 al 9 de juny la campanya “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”. Durant aquest curs escolar, alumnes i famílies de les escoles verdes de Badalona han realitzat diverses sortides a la serralada de Marina per plasmar fotogràficament la riquesa natural del municipi. Durant aquestes sortides, els alumnes han aprofitat també per realitzar fotografies-denúncia dels actes incívics que malmeten l’entorn natural.

Durant la setmana es podran veure en 54 punts de la ciutat diversos cartells publicitaris de gran format amb una selecció de les fotografies més representatives. Amb el lema “Badalona també és natura! Però... en tenim cura?”, les Escoles Verdes de Badalona volen donar a conèixer a la ciutadania els valors naturals del municipi, alhora que conviden a la reflexió sobre la manca de cura de l’entorn.

Els centres educatius que han participat en aquesta campanya han creat també un collage amb totes les fotografies realitzades a cadascun dels centres, mantenint el mateix lema de la campanya.

Així mateix, es publicarà una selecció de les millors fotografies de la campanya al compte d’Instagram del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Badalona (@Mediambietnbdn), amb l’etiqueta #XESBadalona.

Pera a més informació sobre el que fan les Escoles Verdes de Badalona, podeu consultar el nostre blog

Cercador

any conmemoratiu