Aprenentatge i Servei

Fa un temps que l’Aprenentatge Servei forma part de les perspectives actives a la nostra escola. Des del curs 2019-2020 tots els centres de secundària ja compten amb el servei comunitari com a eina obligatòria, de forma que milers d’alumnes cada any estaran realitzant aquesta mena de projectes.

La Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya vol donar suport als centres educatius que incorporin aquesta metodologia d’aprenentatge servei i vol posar al seu abast informació que pugui ser útil per al seu desplegament a través d’aquesta web.

Novetats

En aquest apartat sobre aprenentatge servei i servei comunitari ambiental trobareu el mapa de projectes de Catalunya on podreu consultar experiències fetes a centres educatius de Catalunya amb aquesta metodologia, també trobareu recursos com publicacions o webs de referència, informació sobre el Simposi que vam fer l'any 2019 i també sobre accions de promoció i suport.

A més, dins d'aquest apartat de Novetats anirem publicant periòdicament notícies, experiències i recursos que puguin ser del vostre interès.

Si teniu alguna experiència interessant per compartir ens la podeu enviar i la publicarem en aquest web d'aprenentatge i servei comunitari ambiental.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn