Cosmocaixa Barcelona

Reserva't la data i participa-hi!

 

Aquest Simposi vol ser un punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.

 

 

 Fa un temps que l’Aprenentatge Servei forma part de les perspectives actives a la nostra escola. El curs que ve tots els centres de secundària comptaran amb el Servei Comunitari com a eina obligatòria, de forma que milers d’alumnes cada any estaran realitzant aquesta mena de projectes. Tanmateix, tot i que ja hi ha bones experiències i altres que potser caldria revisar -tant pel que fa a l’aprenentatge com pel que fa al servei-, no hem realitzat encara cap reflexió a fons sobre l’ApS aplicat al camp de l’educació ambiental.

És per això que impulsem una trobada amb tots els agents: centres educatius, ens locals i entitats, centrada en pensar en quines experiències s’estan fent i en quins criteris ens semblem importants per impulsar. Ja s’estan mapejant les experiències i aviat disposarem d’una eina útil per valorar l’impacte en el nostre territori de l’Aprenentatge Servei ambiental.

Us informem que les emissions derivades de l’organització d’aquest esdeveniment (consum energètic de la sala, servei de càtering, desplaçaments assistents....) es compensaran en el projecte Andra Pradesh Wind Power. Aquest projecte genera a l'Índia energia eòlica que d’altra manera s’hauria generat utilitzant combustibles fòssils.

  

Programa  

 
 

Com participar-hi?

Pots participar al Simposi presentant la teva experiència a l’espai Àgora i/o presentant el teu projecte, recursos o materials a l’espai Aparador. El termini per apuntar-te finalitza el 15 de juny.  Anima’t!


 

Vols presentar el teu projecte o material?

 

Vols presentar la teva experiència?

 

Si no vols presentar cap experiència però

vols assistir al Simposi, actualment el període d'inscripció està tancat.

Places limitades.

               Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Organitzen


       

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn